За всички,които обичат шоколад :)
Необходими продукти:
4 яйца
100 гр течен шоколад
1/2 ч ч захар
1/3 ч ч олио
1/3 ч ч кисело мляко
3 ч ч брашно
1 бакпулвер
За глазурата:
200 гр течен шоколад
3 с л масло
Начин на приготвяне:
Яйцата се разбиват с течния шоколад,захарта,олиото и киселото мляко.
Добавя се пресятото с бакпулвера брашно.
Сместа се сипва в намаслена и набрашнена правоъгълна тава.
Пече се на 180 градуса за 25 минути.
Течния шоколад за глазурата се смесва с маслото и се стопява на водна баня.
Блата се покрива с глазурата и се реже на пасти.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар