Необходими продукти:
125 гр масло
1 ч ч захар
1 яйце
100 мл прясно мляко
2 ч ч брашно
1 к л бакпулвер
1 ванилия
4-5 праскови.
Начин на приготвяне:
Мекото масло,на стайна температура се разбива със захарта.
Добавят се яйцата,прясното мляко,ванилията и пресятото с бакпулвера брашно.
Сместа се прехвърля в намаслена и набрашнена тавичка.
Заглажда се хубаво защото тестото е гъсто,но това не бива да ви притеснява.
Отгоре се подреждат нарязаните праскови.
Сладкиша се пече на 180 градуса за 35-40 минути.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар