За забързаните домакини...бързо ястие!
Необходими продукти:
800 гр пилешко месо
4 глави кромид лук
1 настърган домат
1 с л доматено пюре
сол
риган
пушен червен пипер
черен пипер
1/2 ч ч олио
1/2 ч ч вода
1 ч ч бяло вино.
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на хапки.
Сипете в дълбок тиган олиото и сложете месото.
Добавете нарязания лук,настъргания домат,доматеното пюре и водата.
Оставете да се задушава на тих огън за 5 минути.
Овкусете с подправките и виното и прехвърлете в гювечета.
Печете във фурната за още 25-30 минути.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар