понеделник, 26 март 2018 г.

ПАНИРАНО ПИЛЕ

Моето предложение за бърз обяд или вечеря!
 Необходими продукти:
Пилешко месо
сол на вкус
1 к л черен пипер пипер
1 к л къри на прах

За панировката:
брашно
галета
разбити яйца

Олио за пържене.
Начин на приготвяне:
Почистеното,измито и нарязано на порции пилешко месо се слага в тенджера със студена вода.
Оставя се да заври и се добавят солта,пипера и кърито.
Вари се около 15-20 минути.
Месото се оставя да изстине.
Овалва се в смесени равни части брашно и галета.
Потапя се в разбити яйца.
Пържи се в сгорещено олио,като се обръща от всички страни.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група " Шарена Трапеза" във facebook  https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks

Няма коментари:

Публикуване на коментар