Нежен с деликатен вкус и аромат на кафе!
Необходими продукти:
4 жълтъка
1/2 ч ч захар
1 к ч силно еспресо
1 пакетче желатин
1 ванилия
1 ч ч течна сладкарска сметана.
Начин на приготвяне:
Жълтъците се разбиват със захарта на водна баня за да не останат сурови.Добавя се еспресото и ванилията,сместа се охлажда.Добавя се разтопения на водна баня желатин и разбитата сладкарска сметана.Крема си налива в купи или в чашки,украсява се по желание и се охлажда за няколко часа в хладилника.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар