Вкусна селска гозба!
Необходими продукти:
Пилешко месо(цяло пиле или бутчета)
500гр гъби,
2 големи глави лук,
1 морков,
2 буркана пасирани домати,
сол и черен пипер на вкус,
1 к л червен пипер,
1/3 ч ч олио,
два -три дафинови листа,
прясна или ронена чубрица.
Начин на приготвяне:
Месото се вари в подсолена вода за 20 минути.
Гъбите,лука и моркова се нарязват.
Към тях се добавят доматите,олиото и подправките.
Всичко се разбърква много добре и се прехвърля в тавичка.
Отгоре се подрежда месото.
Ястието се пече около час до готовност,докато се сгъсти и остане на мазнина.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар