Вкусна пролетна гозба,лесна и бърза за приготвяне!
Необходими продукти:
Щедро количество пресен киселец
5-6 с л олио
2 стръка пресен лук
2 стръка чесън
300 мл прясно мляко
4 яйца
4 с л брашно
сол и черен пипер на вкус.
Начин на приготвяне:
Почистете и измийте киселеца много добре,нарежете го.
Сипете в голям тиган олиото и сложете киселеца да се задушава,когато си смени цвета добавете нарязаните на ситно пресен лук и чесън.
Добавете брашното и бъркайте постоянно да се запържи,разредете с млякото.
Добавете разбитите яйца,подправете със солта и пипера.
Поднесете с бучка сирене и зелен лук.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар